Mindcube T7 Barcode Reader (PIC2084)

Har ni insett vilka möjligheter en streckkodsläsare tillsammans med smart programvara kan innebära för er förrådspersonal eller fälttekniker? Med Mindcube T7 Barcode Reader erbjuds ni att använda valfri streckkodsläsare tillsammans med Aretics T7. Eller ännu bättre; varför inte köpa ett komplett paket med trådlös streckkodsläsare, etikettskrivare och programvara speciellt utvalt och anpassat för Aretics T7? Färdigt att börja använda direkt ur lådan. Låter det intressant? Skaffa Mindcube T7 Barcode Reader nu. 

I grundutförandet så skapar tjänsten möjlighet att sköta inleveranser, uttag och inventeringar i T7:s inbyggda guider med hjälp av en streckkodsläsare. Dessutom förändras dessa guider så att användarna även manuellt kan bulkhantera dessa guider, något som inte finns som standard i T7.

Dessutom finns möjligheten att nyttja kommunikationen med streckkodsläsaren på andra ställen i T7 via andra tilläggstjänster.

Utöver ovanstående funktioner så skapas även en utökad etikettrapport där det går att ställa in vilken kodningstyp streckkoderna ska skrivas ut i. Aretics T7 inbyggda streckkodsrapporter använder som standard ANSI39 vilket i en del fall streckkodsläsarna inte stöder.

Mindcube tillhandahåller även speciellt utvalda trådlösa streckkodsläsare med minnesfunktion som gör det möjligt att exempelvis hantera uttag för mer än ett jobb i taget. Skriv ut en plocklista via en inbyggd plocklisterapport där jobben visas som streckkoder. Scanna sedan jobbets streckkod och dess tillhörande artiklar och fortsätt sedan med nästa jobb. När du kommer tillbaka till din arbetsstation så dockar du läsaren och trycker på en knapp i Aretics T7.
Voilà.. Aretics T7 skapar nu automagiskt alla dina uttag för alla dina jobb.

Det och mycket mer kan Mindcube T7 Barcode Reader hantera.. Skaffa en du också.

Kontakta gärna er kontaktperson på Aretics eller hör av er direkt till oss för mer information.