Mindcube T7 Command Executer (PIC2087)

Har du andra program som innehåller viktig information angående din anläggning, din personal eller dina ritningar? Tycker du att det är krångligt att försöka leta både i Aretics T7 och andra program samtidigt? Då kanske Mindcube T7 Command Executer är något för dig.

Mindcube T7 Command Executer är ett hjälpmedel för att enkelt länka ihop Aretics T7 och dess information med externa applikationer som exempelvis ritningsprogram, dokumenthanteringssystem eller internetapplikationer som Intranet, webbportaler och externa leverantörers system.

I Mindcube T7 Command Executer skapar du menyer på en av följande platser i Aretics T7:

- T7:s huvudmeny
- Kortets huvudmeny
- Kortets verkygsmeny
- Högerklick i valfri lista

Till varje meny anges en sökväg till ett program eller webbsida tillsammans med valfria parametrar från T7. På det sättet kan man enkelt och smidigt anropa dessa applikationer med information hämtat direkt från T7.

Ett exempel på användningsområde är ett företag som använder sig av en extern applikation för hantering av ritningar och dokument för ett visst anläggningsobjekt. Skapa ett menyalternativ med exempelvis parametrar för anläggningsobjektets nummer. När användaren klickar på menyalternativet öppnas den externa applikationen och rätt ritningar och dokument visas.

Studera gärna vår demonstrationsvideo så får du garanterat en förståelse för vad Mindcube T7 Command Executer kan göra för dig. Tveka inte att höra av dig om du vill diskutera saken vidare.